Hälsa

Hellaa. Jag har en hälsoblogg. Som jag har haft lite hemlig/anonym för att kunna skriva vad jag vill. Men jag uppdaterar typ aldrig haha. Men det kanske blir nu när jag är hemma igen! :) Aja, orka anonymitet :)
http://mybodyismylifestemple.blogg.se

Baby, baby take me.

Borde sova, det ärmitt i natten.Well well. :) (cptangentbordsom inte vet vadmellanslag är. Och jag orkar inte rätta till, just so you know.) :D
Imorrn blir det hektiskt! :) Kliva upp tidigt och TVÄTTA HÄSTIGA KLÄDER! Damn. Sen cykla till Dollarstore och köpa kräfthattar och styr, för jag och mina flickor ska ju ha finkräftmiddag<3 Underbart!<3 Sen drar jag till stan, förbi lägenheten, sen till älskade Mini<3
Idag har jag för övrigt fått massa fina kläder av min vackra faster som har skön klädsmak! :)
Ful tjej, 2009

Camcam

Sitter och gör ingenting. Har ingen ork eller lust. Ska egentligen städa ut mig från Nysätern. Men jag ska. Snart. Senare.. Haha. Men jag har hela dagen imorrn också på mig, men ju fortare desto bättre. Så jag åker alltså hem imorrn och blir hemma! :) Fast jag kommer åka tillbaka när det är en tur, men bara över dagen isåfall :) På Torsdag blir det kräftmiddag med de bästa!<3 Kommer blir gryymt roligt! :) (Om jag kan få Kjell-Emil att sätta sig ner och räkna ihop vad jag ska ha så att jag inte är blakk haha) Men det blir kanon bara att få träffa mina kära tjejer! :)
Det har varit finväder ute tills nu.. Jag har suttit inne hala dagen HAHA. Nu när jag funderade på att gå ut och sätta mig i solen så kom det åskmoln typ ;)
Men jag ska lägga in bilder från i sommar på min hårddisk tror jag. Jag har inte orkat gjort det på.. typ en månad? Illa.

Min kamera är fucked up, så bilderna jag tänkte lägga upp hittas ej. Men det kan ju bero på att det är kaos bland mina 2000 bilder som ligger på kameran istället för på hårddisken, där de borde ligga ;)

Back

Är i storstan! :) Skönt! Har inga bokningar förrän på Söndag.
På Lördag ska jag tillbaka till Nysätern, tidigt. På dagen ska jag upp till stugan på fjället med häst och lägga ut råttgift haha. Sen tillbaka och efter en vecka ska vi upp och rensa upp där och städa! :) 
Idag (hoppas jag) ska jag och Mini på bio! :) Kulkulkul. Apornas Planet!
Imorrn ska jag typ umgås med så många underbara människor jag kan! :)
På Fredag ska jag umgås med en special someone! :) 
Asbra dagar blir detta!



Pandaaa

Sitter och väntar på att mitt röda nagellack ska torka! :>
Jag har trasslat till det för mig alldeles! Ni utvalda vet vad jag talar om haha.
Annars har min dag varit ganska händelselös. Har städat inne hos mig för första gången på hela sommaren tror jag haha xD Illa. Ne men, nästan i alla fall.
Hoppas på filmkväll ikväll i detta fulväder! :)




Jöb

Idag klev jag upp äckligt tidigt för att vara ledig! (8.00)
Jag och Kjell-Emil stack till en granne och hämtade asmycket hö som de hade klippt ner på deras gräsmatta(äng? x>) Sen åkte jag på Hede och handlade mat<3 Jag har inte ätit riktig mat på en vecka ungefär! Har gått ner över ett kilo på några dagar bara för att den enda maten jag har haft i kylskåpet har varit ost och hamburgerdressing xD Awesome! Men idag blev det minsann kyckling och svampsås!<3 Och en bit 86%choklad!<3 Oh happy day!
Sen var jag hos Kjell-Emils mamma och socialiserade lite. Fick skjuts av herr Jon tillbaka till Nysätern och därefter gick jag ut med hundarna i 1½ timme! :) Och här sitter jag nu, vid det fördärvande internet och skriver om min dag som ni så stort vill läsa om! :)
På åter..seende?
! :)

ösd

Åh! Jag har aldrig varit så genomgående less som jag är nu.
Jag har så tråkigt att jag sitter och tittar på massa random peoples bilder..
Och jag vill hem! Jag vill vara med mina vänner! Jag vill GÖRA saker! Jag vill på krogen!
Jag vill vara på stan en solig dag! Jag vill ha filmkväll! Jag vill umgås! 
Fyfan jag får ju genuin lappsjuka här ju.. Nu är det illa haha. 
Saknar er ünderbara



Onsdag

Sitter och tittar på Fucking Åmål haha. 
Igår var en bra dag! :) Förmiddagstur med en tjej från Tyskland. Hennes svärfar var helt tokig i att filma! x) Jag trodde att jag var med i nån dokumentär eller så haha. På eftermiddagen hände inga värre grejer, men jag gick runt och kände mig jätteglad! :)
Nu är det bara tre veckor kvar tills jag är hemma igen! :D

www.fjällridning.com

Möjs

Fan vad alla skriver 'Fredagsmys' på Facebook idag. Störigt. Jag tror att jag ska ta och skriva det jag med bara för att vara en i gänget! För jag gillar att vara en i gänget. Japp japp.

Ne men nu snart kommer mina tjejer! :) Therése är snart här och Mini kommer sen efter 9 och likaså Josefin om hon kommer alls! :P Men det kommer bli en bra tjejkväll detta tror jag! :)
Jag var på kvantum idag och hämtade ut min nya Zippotändare också! :D Yeey. Dyr skit men lätt värt det nu när jag betalat xD Lite ångest innan men :P
Ja ja, nu ska jag försöka hinna sminka mig!

Hem sweet hem

Crap! Långturen avbokad! Ja ja, vi kommer debitera dem ändå så jag får väl några hundra för besväret iaf, men det är ju långt ifrån det jag egentligen skulle tjäna! ;C Nedrans! Men men, inte mycket att göra åt. 
Jag räknar iaf dagarna tills jag ska hem en sväng! :) Åker på Torsdaaag! :) Har lagt upp bilder på facebook. Ni får kika bilder där, jag orkar inte lägga upp på bloggen x)
Hör av er ni som vill ses när jag kommer hem! :)

Ful tjej. Men det känns mindre proffsigt att försöka få till en bra bild xD En bild var mer än tillräckligt! :)
Fjällguide hej hej!

RSS 2.0