Aliens

Idag ska jag till stan :) Jag har blivit jätteförkyld. Men Erika kommer få stå ut med att jag är allmänt ofräsch och snorar hela tiden :) För vi ska ha mysig tjejkväll idag<3 Underbara människa! :)
Emil väckte en omtöcknad Lovisa halv 12 idag haha, jag hade ju tänkt åka med honom till stan men nu ska jag åka med morsan istället :P Emil skulle åka precis då och där, när jag vaknade, så jag hann inte med honom :P
Jag har kommit fram till att låten jag lyssnade på igår är ganska catchy :) Här är en annan GRYM låt Nikkfurie – Thé à la menthe, The lazer dance version

http://ustwoshopaholics.blogg.se/


My tattoo

Sitter och lyssnar på en låt som ja.. Jag såg musikvideon på mute på mtv nyss haha. Super Bass - Nicki Manaj. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den haha. Men musikvideon, haha kolla på den. Töntvideo. 

Imorrn blir det staden, på Onsdag körlektion, nästa Onsdag - riskettan! wooop.
Igår innan Emil hämtade mig satte jag mig och fördrev tid vid xboxet haha. Jag hittade ett spel som är så jag xD Monster vs. Aliens. Det är typ för 4-åringar! :p Men det passar mig bra, jag är så noob som man bara kan vara :) Så nu fick jag blodad tand för xboxspelande! ;) Så det blir till att skynda sig tillbaka till stan, haha!


Mothersday

Idag är det minsann mors dag! Så off to svenstavik we go! Min storebror ska dit senare. Jag hade tänkt ta bussen men då tänkte jag vara finurlig och åka med honom. Jag frågade om han var i svensta innan 18 för då är bussen där, jaa det skulle han vara. Nu påstår han att han menade att han skulle åka 18 x) Ja ja, nu spelar det ingen roll. Jag orkar inte åka buss haha! 
Tjoho, nu tittar solen fram :) Jag tycker att det kan bli så pass med sol att jag kan ha solglajjer på mig. Osminkad tjej, hej hej. 
Jag jobbar fortfarande på Erikas och min shoppingblogg :) Vettefan riktigt hur den blir faktiskt haha. Jag måste fortfarande få till en annan header.. Jag har mitt PS i svensta :P Så jag får vänta tills jag är där :P Här är länken iaf.. http://ustwoshopaholics.blogg.se/
Anledningen till att jag verkligen tog tid och förklarade att jag fortfarande jobbar på bloggen var för att ni ska ha överseende med hur den ser ut haha ;) Nu vet ni det minsann :D
Ha en bra mors dag!<3

Haha bara för att han har på sig solglasögon som nu är mode för tjejer ;D


Freakedy frak

Isch, jag blev alldeles för full igår :S Jag drack nästan en hel kvarting, vin och whiskey x( Jag mår illa bara av att skriva det så nu lämnar jag det..
Jag vrickade foten igår också haha! Sopa. Så min ankel är blå och svullen. Jag tar mig inte på affären för att handla mat :( Jag är jättehungrig. Har inte ätit på ett dygn :S
Well well, jag ska väl kanske försöka halta fram haha x) Måste ju äta nått.. men jag är rädd att jag ska spy på affären xD

x

Igår kom Robin hit i full rulle haha ;D Han skulle promt hit för att spela ett xboxspel han köpte igår. (Han har inget xbox :p) Så då satt han här i 3 timmar och spelade och somnade sedan på min soffa xD 
Idag har jag fått lunch av bästaste Mini<3 Hennes och Loves nya lägenhet är fin :) Och deras kattunge är ännu finare ;> 
Sen gick jag på körskolan. Jag tog såklart fel på tiden och missade min körlektion haha! Sopa. Men jag bokade två nya plus riskettan :) Det tar sig!
Imorrn är det feest :D

Jag tycker förövrigt att scorett's hemsida suger balle. De har inget av vad de säljer i affärerna där typ :P Men Erika köpte leopardskorna på Nelly.se och jag köpte liknande på scorett igår men gråa utan dragkedja :)
De gula köpte jag på Nelly :) Jag orkade inte fixa en ny bild så ursäkta den stygga bilden på Mini och mig haha, jag försökte mig på att göra en header till våran nya shoppingblogg igår men big fail :) Jag ska länka bloggen när den är klar :)


Shopafuckingholic

Jag är småless. På mig själv. Jag var på stan idag, först med Robin halva dagen :) Det var kul. Sen Erika halva dagen haha, det var minst lika kul :) Men sen kommer jag till grunden till med småledsamhet.. Jag har shoppat idag och jag är pank. Jag har handlat för 3000 jävla kronor :S Hur i helvete gick det till!?!? :( Men den riktiga grunden till att jag är less (Man kan ju inte vara less för massa nya grejer ju ;D) är att jag nu måste ge upp min plan på en ny dator :( Jag måste ta de pengarna för att betala räkningarna. Fuuk. 
Jaja, huvudsaken är att jag betalar dem iaf.

Seek/Destroy

Idag var jag på stan med Erika och Robin. Det var lite drygt, vi fördrev tid :P Mitt möte skulle vara fyra och jag var inne i stan halv två. Så Vi hängde i affärer och kikade på vad vi skulle fynda imorrn ;D Robin var väl minst entusiastisk över hela fönstershoppinggrejen ;) Men när Erika gick hemåt så kom han på att han ville kolla lite på Do It. Han hittade minsann också grejer han ska köpa imorrn ;>
Men när jag väl skulle på mötet var det stängt och jag orkade inte vänta på att se om det kom någon och öppnade eller om det var inställt :P Så jag gick hem till Robin och hängde ett tag.

Nu är jag hemma och har absolut inget särskilt för mig. Lyssnar på Metallica :)<3 Det är jättestädat och jag har inget jag ska göra nu direkt. Plugga teori.. Men.. snart.. inte nu. Haha!
Jag tror jag ska rota runt i garderoben lite och kika om jag kan komma i några kläder som jag inte fick på mig innan jag började med LCHF :) 

Läängtar tills i helgen :) Fredag blir det fest med alla bästa personerna och på Lördag blir det teaterträdgården med Robin och hans vänner haha :) Om det blir bra väder!
POW POW POW!

Påny

Sitter och tittar på Nittileaks >:D Love it!
Idag har jag klippt gräs :) Jag tycker att det är avslappnande.
I förrgår var jag ute en sväng med min häst Billy så att han fick äta masssa gräs :)
Imorrn blir det staden. Ska på ett volontärmöte och ska dra med Robin dit :) Och Erika! :)
På torsdag blir det körlektion och sen hem till Erika och hennes nya lägenhet :D
Fredag blir det fest hos Josefin med BÄSTA människorna :) Det blir Jag, Josefin, Erika, Therese och Robin! :)
Alla mina fina vänner samlade för en grym kväll innan jag sticker och jobbar hela sommaren :) Det kommer
bli grymmmmt! <3



I'm pretty awesome


Emil bad mig ta lite bilder på hans bil haha :) Jag tyckte att den här blev bra med glänsande
ruta och Billy i bakgrunden ;)


Jag och min fina häst Billy :)


Fina Billy<3


Wheel

Nu sticker jag minsann till Nysätern :) Kommer hem på Söndag eller Måndag och åker nog till stan på Tisdag :)

Bath..man

Idag klev jag upp och det allra första jag gjorde var att sätta på musik och börja städa! Duktig tjej! Jag har också tvättat 4 tvättar tvätt haha. Jag hade masssa tvätt liggandes på golvet :>
Jag stack och badade också på badhuset haha. Jag har inte badat på flera år. Jag kände mig som när jag var liten och badade på torsdagseftermiddagarna haha 8D Jättekul hade jag där för mig själv x)

Bill..s

Vaknade typ 11.50 idag :S ILLA. Sen stack jag en sväng på Svensta. Pow.......
Gick på banken, satt in pengar, köpte grädde på Ica (Det satt en störig typ och spelade på pianot som står i affären, så jag hörde nästan inte Josefin som jag talade med i teflonen.)
Kom hem, öpnnade posten. Morsan hade beställt en bok med massa LCHF-recept! 8D Glad tjej. Asbra mattips! Nu nedrans ska jag bli expert på att laga low carb-mat! :) 
Jag ringde till net1 också. De hade skickat en faktura till mig på 880 kr! Jag som inte ens är kund där än :P Jag har prövotid till i Juni :P Sen vill jag påstå att de har grymt lång väntetid på kundtjänsttelefonen. 23 minuter väntade jag. Det hade ju varit okej om de inte hade satt in en röst varje 30:e sekund som sa exakt samma sak om och om igen. Inte ens vilken plats i kön jag hade kunde den säga! Pff. Nedrans Net1. Men jag hoppas på att det funkar i Nysätern :) Jag åker minsann dit till helgen :)

Girrl

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 3
[ ] Du har färgat håret/tonat med vattenfärg
[ ] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 2
DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ]Mjukisdjur
totalt: 4
shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[x] JC
[ ] BIK BOK
[ ] kappahl
[x] CUBUS
[x] sisters
[ ] ida, josefine
totalt:  6
DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[ ] Oh my god
[ ] Venne
[x] Cute
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabus
totalt: 3
DU LÄSER:
[ ] Julia
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] okej
totalt: 0
DU GILLAR DESSA FIMLER:
[x] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Notting hill
[ ] Where The Heart Is
[ ] Lizzie McGuire
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 2
DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[\] Top Model
[ ] Prison Break
[ ] Projekt Runway
[x] desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gossip Girl
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
[ ] idol
totalt: 1,5
totalt: 21.5
15 du är en kille Hmm, oops XD
16-29 Hej pojkflickan
30-38 Du är en vanlig tjej
50-69 fjortis bitch?
70-94 värsta fjortisen everIdag
Idag har varit en ganska soft dag. Klev upp typ 11, vaknade av att Kjell-Emil hade lämnat ett meddelande på min telefon; Hej det är jag. Kjell-Emil. Nordström. Du kanske minns mig *skrock skrock* Haha, underbara människa:) Sen har jag mest pluggat körkort och ätit middag :)

Hittade ett tråkigt "jag har tråkigt-test" Haha

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?
[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[ ] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 3
[ ] Du har färgat håret/tonat med vattenfärg
[ ] Du har slingat håret
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[x] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[ ] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 2
DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[ ] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Ljus
[ ] Blommor
[ ]Mjukisdjur
totalt: 4
shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[x] JC
[ ] BIK BOK
[ ] kappahl
[x] CUBUS
[x] sisters
[ ] ida, josefine
totalt:  6
DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[ ] Oh my god
[ ] Venne
[x] Cute
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabus
totalt: 3
DU LÄSER:
[ ] Julia
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
[ ] okej
totalt: 0
DU GILLAR DESSA FIMLER:
[x] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Notting hill
[ ] Where The Heart Is
[ ] Lizzie McGuire
[ ] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 2
DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[\] Top Model
[ ] Prison Break
[ ] Projekt Runway
[x] desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gossip Girl
[ ] One Tree Hill
[ ] Heroes
[ ] idol
totalt: 1,5
totalt: 21.5
15 du är en kille Hmm, oops XD
16-29 Hej pojkflickan
30-38 Du är en vanlig tjej
50-69 fjortis bitch?
70-94 värsta fjortisen ever
Haha, POW! Jag är en pojkflicka

Clean

Idag blev det storstäd! Min kära bror Emil har flyttat ut sig från hans lägenhet.. Eller, jag och morsan flyttade ut honom från hans lägenhet haha. Han var tvungen att jobba och imorrn flyttar min vän Erika<3 och hennes bf och katt in i den istället:) Han hyrde den av hennes mamma :) Men jag klev upp 8! idag D: Hemska tider haha. Så åkte vi in till staden och putsade fönster, torkade golvlister och allt det där :) När jag kom hem åt jag hallon och grädde! :D Jag är en glad tjej för jag börjar äntligen känna mig lite nöjd med min kropp. Visst jag har 20 kg kvar, men för några månader sedan hade jag nått botten i självkänsla :p
Well well, nu blir det väl melodifestivalen...... Bara för att morsan har tagit över tvn haha. Men jag ska smsterrorisera Erika och prata om hur dålig han Saaaaaaaade är :>
Hejjjedåee

P.blog

Min fotoblogg: http://fishpowder.wordpress.com/
Jag har inte lagt ut så många bilder än haha, men.
Nu ska jag dra på stan och träffa Josefin och hennes vänner :P
Kjell-Emil är här och gör staden osäker också, kanske ger mig
på och träffar honom också! :) (Min chef :p)

Partyname

Igår var det kalas för Malou! :) Det var mycket trevligt! Jag har aldrig träffat på en gladare 1åring! :D<3 Inte ett enda gnäll<3 Sötaste tjejen. Jag är världens stoltaste moster :)
Jag tog massa bilder på Malou, Kajsa och Johan, och jag satt och photoshopade lite igår. Hann med en bild som blev asbra, men jag väntar med att lägga ut den för jag väntar på att de ska svara om jag får lägga ut bilder på dem :) Jag glömde ju dock att ta en bild på Malous present. Jag ska be Kajsa skicka en :) Det var iaf ett Carrie-halsband. Som Carrie har i sex and the city haha. I guld som det står Malou på :) Sen fick hon en scrapbook som jag gjort :)
Nu känner jag för att PSa lite :) Mycket fina bilder sen igår!
Ciao.

Kollektivtragik

Idag har jag varit ute och promenerat med Robin! :)<3 Det blev inget
solande för mig och Erika. Hon är förkyld :/ Jag och Råbin har suttit och
pratat livet vid järnvägsstationen och sen gick vi och handlade på Willys.
Willys FTW!<3 Han köpte mat, jag köpte.. 5 burkar cola zero och en ölkorv.
Haha!
Nu ska jag packa klart allt jag ska ha till svensta. Jag räknar inte med att
komma tillbaka till stan innan jag ska till Nysätern och jobba. Isf bara över
dagen. Så det är ganska mycket att packa. Så jag ska få åka med min kära
bror Arvid till Svenstavik :) Blir för mycket packning för att åka buss känner
jag. Plus att jag är snål.

Ohsunnyday

Idag har jag varit på stan med Erika :)<3 Jag handlade massa...
Inte bra, jag börjar allvarligt känna att det börjar bli ett problem.
Men å andra sidan blir jag glad av grejerna sen ;) Jag tror jag ska
lägga ut bilder på dem sen, men jag har packat ner hälften i en väska
som ska till svensta och hälften i garderoben så jag kanske inte ens minns
vad det är jag köpte idag haha. Well well.
Nu sitter jag och har jättetråkigt. Det är för sent för att orka göra körkortsteori
och för tidigt för att jag ska vara för trött för att kunna sova...
Det är förövrigt cpstörigt när blogg.se har nån jävla skit så orden blir
typ 3 mil ifrån varnadra............
Imorrn ska jag och Mini sola! :)<3
Jag köpte en assnygg ring och silvernagellack, men inget av det
syntes på bilden x) Typiskt. Det blev en ganska cool bild ändå :)
Den hade kunnat bli bättre men jag orkar inte öppna PS haha.

RSS 2.0